Arızalı Egzozun Araca Etkileri Nelerdir?

Arızalı Egzozun Araca Etkileri Nelerdir?

Arızalı egzozlar dışarıdan bakıldığında fark edilebilir ve güvenlik güçlerinin dikkatini çekebilir. Bu durum yasal yaptırımlarla karşılaşılmasına neden olabilir. Aracınızda egzoz arızalanması yaşıyorsanız Ümit egzoz firması olarak arızalara eğitim, deneyim ve tecrübelerimizi kullanarak kesin çözümler buluyoruz.

Arızalı Egzozdan Kaynaklanan Sonuçlar

Arızalı egzozlar zehirli gaz salınımına sebep olurlar ve çevre kirliliği artar. Motorda açığa çıkan ses hem araç içinde hem de araç dışında önemli düzeyde artar. Aracın yakıt tüketiminde yükselme görülür. Motor performansı düşerek motorun hızlıca aşınması ve yıpranması ortaya çıkar ve tüm bu etmenlerin sonucunda araçlar teknik muayenelerden geçemez. Ümit egzoz firmamız bu konuda sizlere en doğru hizmeti dürüst fiyat politikası çerçevesinde uygulayacaktır.

Ucuz Egzoz Tamiri

Egzoz tamiri konusunda yıllardır aynı sektörde hizmet veren firmamız piyasa koşullarını son derece iyi bilmekte ve yakından takip etmektedir. Firmamızın kar amacı doğrultusunda piyasa koşulları da dikkate alınarak egzoz tamiri fiyatlarında düzenleme yapılır. Ümit egzoz firması olarak yıllardır firmamızdan hizmet alan müşterilerimiz asla mağdur edilmemekte ve firmamızın hizmet bedeli müşterilerimize hakkıyla geri dönüşümde bulundurulur. Yasal yaptırımlara mağdur olmadan bozulan egzozlarınızı en kısa zamanda tamir ediyor ve zamanında teslim sağlıyoruz. Firmamızın hizmet kalitesi tartışmasız sektörün ileri gelen firması olarak Ümit egzozu her bir adım ileri de tutmuştur. Müşterilerimiz tarafından yoğun talep görmemiz firmamız için bir gurur kaynağıdır.